Skip to content

Κάποιοι θέλουν να είναι χαμηλά ο πήχης, βολεύει ένα μικρό ΠΑΣΟΚ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζει την επαφή και την άμεση επικοινωνία του με τους πολίτες ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Μιλώντας στους πολίτες σε Αγρίνιο και Ναύπακτο, ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι θέλουν να είναι χαμηλά ο πήχης για το ΠΑΣΟΚ. Τους βολεύει ένα μικρό ΠΑΣΟΚ για να μπορούν να το ελέγχουν και να το διαχειριστούν σύμφωνα με τις προσωπικές τους στρατηγικές.

Για αυτό και αποφεύγουν κάθε συζήτηση για πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ που οδηγούν σε μια μεγάλη παράταξη. Θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο από τους ίδιους κόμμα.

Για αυτό και δεν τοποθετούνται ξεκάθαρα όπως εγώ στο ενδεχόμενο να μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ σε μικρό κυβερνητικό εταίρο μιας επιχείρησης διατήρησης της Νέας Δημοκρατίας στη κυβέρνηση και του κ. Μητσοτάκη στη θέση του Πρωθυπουργού».

Ο Μιχάλης Κατρίνης επισήμανε επίσης ότι κάποιοι θέλουν μέλη μιας χρήσης στο ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουν ένα ανοιχτό κόμμα μελών στο οποίο θα συμμετέχουν και θα αποφασίζουν οι πολίτες.

«Μέλος, δε σημαίνει να σε καλεί και να σε φωνάζει κάποιος μόνο όταν θέλει να τον ψηφίσεις.

Δεν υπάρχουν μέλη μιας χρήσης. Γιατί αν υπάρχουν τέτοια μέλη, τότε δεν υπάρχει κόμμα. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ.

Ο δικός μου στόχος είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα ενεργών μελών και πολιτών.

Στόχος μου είναι η μετατροπή του ΠΑΣΟΚ από ένα κομματικό γραφειοκρατικό μηχανισμό σε ζωντανό και δυναμικό κόμμα, όπου τα μέλη θα συμμετέχουν με την ψήφο τους στη λήψη των αποφάσεων μέσα από διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας.

Να αποφασίζουν οι πολίτες με την ψήφο σας για όλα.

Από το πρόγραμμα, μέχρι τους υποψήφιους βουλευτές, μέχρι τις επιλογές μας στην αυτοδιοίκηση αλλά και για τις μεγάλες πολιτικές αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει ανοιχτό Κόμμα στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει Κίνημα.

Προφανώς αυτό δεν αρέσει σε αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα κόμμα μηχανισμών, ένα μικρό και φοβικό κόμμα που θα μπορούν να το ελέγχουν», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

 

###

Eleni Padazopoulou

Back To Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο