Skip to content

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα και αξιόπιστα. Όχι στη λογική lifestyle-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘’Χρειάζονται νέα , άφθαρτα  και αξιόπιστα πρόσωπα με θέσεις που θα κινητοποιούν και θα εμπνέουν την πλειοψηφία των πολιτών, μακριά από τη λογική του lifestyle που υποκαθιστά τη πολιτική’’ τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm.

‘’ Η  συντριβή της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, καθιστά επιτακτική την έναρξη προγραμματικής συζήτησης που θα συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις και θα έχει ως σημείο αναφοράς πολιτικές θέσεις.

Να απευθυνθούμε με ουσιαστικές και ρεαλιστικές προτάσεις στο νέο άνθρωπο που δεν μπορεί να κάνει οικογένεια.

Στον οικογενειάρχη που στενάζει από την ακρίβεια, πρέπει να παρουσιάσουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη μείωση των τιμών, τη μείωση του ΦΠΑ και για την διασφάλιση της  διατροφικής επάρκειας της χώρας. Όπως θα πρέπει να μιλήσουμε για τα καρτέλ της αισχροκέρδειας που τροφοδοτούν την ακρίβεια.

Στον πολίτη που έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, την πολιτική και τη δικαιοσύνη θα πρέπει να  μιλήσουμε για την αυτονομία της πολιτικής από τα συμφέροντα, για το τέλος της ατιμωρησίας και για θεσμικές παρεμβάσεις που ενισχύουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.΄΄ τόνισε ο κ.Κατρίνης.

Σε ερώτηση, αναφορικά με το μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ , ο κ.Κατρίνης ανέφερε:

‘’ Θεωρώ ότι αυτή σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να προστατευτεί το κύρος και η σοβαρότητα της.

Και αυτό αποτελεί συλλογική ευθύνη.

Σε ότι με αφορά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μου προσέρχονται σε αυτή τη διαδικασία με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας που πρέπει να διέπει τη δική μου προσέγγιση αλλά και απόλυτη συναίσθηση της αυστηρότητας με την οποία κρίνουν οι πολίτες αλλά και των απαιτήσεων που έχουν από όλους μας.’’

 

 

Eleni Padazopoulou

Back To Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο